Mitkä ovat yleisimmät työt vammaisille?

Työelämään siirtyminen voi tuntua epäselvältä, jos sinulla on vamma, mutta fyysisesti vammaisille on upeat mahdollisuudet. Ei ole mitään muuta kuin jännitystä, joka koettelee parhaita kykyjäsi työpaikalla. Riippumatta siitä, millainen vamma sinulla on, on olemassa töitä, jotka sopivat asiantuntemukseesi ja kykyihisi.

Saatat löytää upeita työmahdollisuuksia miltä tahansa alalta. Yritykset alkavat tunnustaa fyysisesti vammaisten erityisominaisuudet.

Puhelinkeskuksen johtaja

Puhelinkeskuksen johtajana voit määrittää omat aukioloajat, etkä tarvitse tutkintoa tai kokemusta menestyäksesi hyvin. Tarvitset vain tietokoneen, puhelimen ja kuulokkeen, jos sinulla on asianmukainen koulutus.

Monet asiakaspalvelutehtävät voidaan hoitaa puhelimitse, olitpa sitten toimistossa tai työskentelet digitaalisesti kotoa käsin. Näissä ammateissa työskentelee suuri määrä kehitysvammaisia ​​työn helppouden vuoksi.

Online-chat-operaattori

Useimmissa tapauksissa chat-operaattorilla on tarvittaessa asiakaspalveluedustaja, joka hoitaa kysymyksiä esittävät tuotteet ja palvelut. Olet itsenäinen chat-operaattori Torinossa, mikä tarkoittaa, että työskentelet niin paljon tai vähän kuin haluat aina kun voit. Tämä on kotitehtävä. Tämä tekee etätyöt mahdollisen vaihtoehdon vammaisille.

Lääketieteen hallinnollinen assistentti

Lääketieteellinen hallinnollinen avustaja antaa sinun tehdä työtä, joka ei vaadi sinua liikkeellä. Hallintoassistentti vastaa kaikesta toimistossa. He vain lajittelevat paperit, vastaavat puhelimeen ja täyttävät papereita. Tämä on erittäin tärkeää työtä.

Sinulla on suuri kysyntä, jos pystyt jakamaan tietosi työtovereiden kanssa, jotta he voivat olla paremmin yhteydessä potilaisiin. Toimistoassistenttina, teknisenä tai johtajana saatat ansaita paljon enemmän.

Laskentatoimen asiantuntija

Voit työskennellä työpöytäassistenttina tai asiakaslähtöisenä kirjanpidon tai kirjanpidon ammattilaisena. Nopeaa ajattelua, organisointikykyä ja kommunikaatiokykyjä voidaan käyttää tässä hyväksi. Lopuksi, se on toimintaa, jota voidaan tehdä mistä tahansa.

Oikeusavun tarjoaja

Lakialalla työskenteleminen ei edellytä kallista lakitutkintoa. Tällä alalla on useita työpöytätehtäviä, kuten lakiassistentti, lakisihteeri ja avustaja.

Joissakin näistä tehtävistä voidaan vaatia kahden vuoden tutkinto, mutta voit myös suorittaa sertifiointeja tai koulutusohjelmia aloittaaksesi.

Erilaisia ​​mahdollisuuksia työskennellä kotoa käsin

Jos haluat kotoa työskentelyn mukavuutta ja joustavuutta, seuraavat kentät etsivät etätyöntekijöitä juuri nyt. Tietokone ja internetyhteys ovat kaikki, mitä tarvitaan freelance-töihin, kuten kirjoittamiseen ja web-suunnitteluun. Voit työskennellä freelancerina, jos sinulla on erityisosaamista, kuten luova kirjoittaminen tai valokuvaus.